tiistai 21. helmikuuta 2012

S-tanan idiootti !

Mitähän tuo traktori tuolla moottoritien yläpuolisella sillalla kauha ylhäällä peruuttelee ? Nyt se pysähty ja lähtee taas etiäpäin, ai, se varmaan kauhalla siirtää lumet pois kaiteen vierestä. Täh ? Ei laskekaan kauhaa vaan perässä olevan lumilingon ja syytää lumet alas motarille ! Jarrua,,, ei auta ei kerkee pysähtyä, loskan päällä vaan luistaa, ei voi väistääkää kun menis penkkaan. Sit mahoton tömäys ja lasilla viiden sentin kakku lunta,hiekkaa, loskaa. Alanurkassa pieni kolo mistä näkee sen verran että kaistalla pysyy. Huh huh,kylläpä säikäytti. Äijä tulee vielä kuulemaan asiasta. mutta nyt alas ohjaamosta ja nukkumaan, moro

5 kommenttia:

 1. Eipä siinä kaverilla järki päätä pakottanut, onneksi selvisit.

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta. Kukas muukaan se olis ollu. Tiesin odottaa sitä oikeaa rekkaakin.

  Tähäön kyllä on lisättävä, että ainakin tanmpereen puolessa
  tuohon samaiseen ovat syyllistyneet paremminkin auravarusteiset kuorma-autot, kuin etukauhalla varustetut koneet. Tuljauttaa ainakin transittia kohtuullisesti.

  Onneks siinä on se viistomuotoiltu tuulilasi, ilmeisesti kuljettajan aerodynaamisen otsanpiirteiden huomionnin takia.

  Tähän olisin vielä lisännyt, että suoraan ajo on helppoa verrattuna kaivinkonemiesten toimintaat.

  Isot kraktorit on erikseen. Niitä eijjoo meenerkilläkän mutta malmilla (Isotalo) on.

  VastaaPoista
 3. Hyi Sinua jupe, toisaalta ymmärrän kyllä, oletko huomannut että olen ympäripyöreä kuin politiikko? No kyllä sinä tajusit yskän.. turvallisia kilometrejä Teille ja heille edelleenkin, eikä se suora ajo ole aina niin suoraa maksi, tiedät sen kyllä? Kaivinkoneukotkin tunnetaan, eivätkä täällä päin ole ollenkaan hullumpaa porukkata..

  VastaaPoista