lauantai 14. tammikuuta 2012

perjantai 13

Perskuta rallaa , kotia päin ja ekan (yht.4*) purkupaikan jälkeen rivakka kiihdytys motarille,100 metriä ja diesseli sano ,emmee emmeee ja sammua tusahti ? Hyvästi aikainen kotia pääsy. Tietsikka näyttää, polttoaineen siirtopaine alhainen, tekninen vika . Täh, hitsi just par viikkoo sit tehty iso syys/talvi huolto.  No soitto kaverille et vie mun kärry purettavaks terninaaliin ja huoltomiehelle joka epäili polttoaineen loppumista (mittarin mukaan 165 l. jälellä. Lisättii ainetta ja ilmattii ,Ei eloa. Hinurin peräs pajalle ja siellä kaverin autoon kuormansiirto perät vasten.Asiakkaat oli tyytyväisiä , minä en. Aamulla vaihtoivat suotimia ja huohottimia, Heräshä hää henkii , vermeet kotihalliin ,pientä puuhastelua ja valmistautuminen uusiin koitoksiin.Ammatinvalinta vaikuttaa vapaa aikaan, hih , harrastus taitaa olla. Se on ammatinvalinta kysymys sanoi poliisikin viimeks ku sakkoa kirjootti. Nyt alas ohjaamosta ja syömään. ps, ajakaa nätisti ja meiän massa muistissa, 60 tonniiii ,,,

10 kommenttia:

 1. vai sanoi diisseli että emmee emmeee!
  äh, niin tylsää kun sattuu - mutta onni onnettomuudessa ettei sattunut eteläpäässä eikä edes keskimatkassa...
  hyvä tuo sun huomautus teijän massasta: nyt kun oon kulkenu ison valkoisen mukana ja nähny sieltä korkealta muutakin kuin hienoja maisemia, oon ihmetelly miten hirveän herkästi ja ilmeisen tietämättään autoilijat antaa henkensä rekkakuskien käsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ONhan tää tsydeemi muuttunu, kattelin jo kommattuani että on pienempi fontti ja nyt sit heti hoksasin tän vastaa -systeemin! täytyykin tutkia miten muuttaa omassa...

   Poista
  2. sullahan on kelloasetukset ihan poskellaa :)
   mä kävin täällä vast joskus illansuussa...

   Poista
  3. nyt selvis! tää on bloggerin uudistus! muutin oman ponnahdusikkunasysteeminikin upotetuksi ja sain tällaisen systeemin.

   Poista
 2. Se on vesi ja pakkanen diisselin pahin vihollinen vielä nykyajallakin. Pelit ovat vielä herkempiä hienon tekniikan ansiosta.
  Yrittäjän ammatissa joutuu tekemään välillä sitä harrastustoimintaa pakon edessä! :(

  Hyviä kelejä loppuvuodeksi ja ilman kommervenkkejä. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi sen 60 tonnii harmitusta, sulla on painavammat huolet kuin mulla - vähäisempine tonneineni (onkohan edes yhtäkään tonnia?).

  Yrittäjyyshän on usein ainakin puolet harrastusta - niin ainakin minulla. On pakko tykätä siitä, mitä tekee, välillä vuorokaudet ympärikin - melkein.

  Hyviä ajokelejä ja -hetkiä Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en aja, ei ole edes potkukelkkaa ja pyörällä en kyllä.. mukavaa tonniviikonloppua sinne jupe ja muista aina liikenteessä...

   Poista
 4. Juu, kiva ku ootta kommanneet. Kyllähän tähä hommaan jonku viruksen on saanut , tahi sitten kaikki juontuu lapsuuteen.Neljän vanhana iskän matkassa putosin Porissa postin pihalla Bedfordin ohjaamosta päistikkaa alas ja kolhaisin vähä päätä,,, vieläki sekasin :) Sit piti vain nuorukaisena käyä vähä kattelemas näitä hommia,hih , kahen vuoen päästä tulee 40 v. täyteen arvuuttelua. Enää ei taia kantsia duunia vaihtaa. Kilsojakin on varovasti laskien tullu jo n, 5,5 milj, ja kaikenlaisia tilanteita on sattunut matkan varrella mm, jonkun kerra väistäny näitä ns tuntemattomasta syystä väärällä puole vastaantulijoita. No , elämä on ,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, sä et ookaan puusta pudonnut vaan bedfordista :)
   kuormurivirus...
   taitaa olla vaarallista päästä lapsena kuormuriin: yks kaveri muistaa lapsuudestaan muuttomatkalta vain kuormurin huohotinletkun jalkatilasta vai mikä kurttuletku se mahtoi olla - joka tapauksessa yhdeksän vanhana tyyppi otti lastauskuormurin ja ajoi sillä ison tien varteen pysäkille kun myöhästyi koulubussista!

   Poista
 5. Oliskos ollut vika perjantai ja 13päivässä...??? ;-)
  Hyvä ettei sattunna pahempaa. Hyvvää talven jatkoa.

  VastaaPoista