perjantai 2. maaliskuuta 2012

Rehti itiootti,,,

No nii , puhelimet kävi kuumina. Viis soittoa ja selkes torakorin kuski joka myönsi lingonneensa lumet päälleni ja kävi tekemäs vahinkoilmotuksen. Tarkastajakin jo kävi kuvaamassa vahingot, tuulilasi(lämmitettävä) ja kylmäkoneen suojamuoveja,äkkiseltään liki puolentoista tonnin juttu. Vakuutusyhtiöltäkin tuli jo ilmoitus että korvaavat laskun mukaan,paitsi alv:n osuuden.Nyt vaa viel tieto missä saa käyä korjauttaan eli täll hetkellä asia ok. Ja nyt alas ohjaamosta ja nukkumaan. ps, varokaa mustaa jäätä,,,

4 kommenttia:

 1. Onneksi ei käynyt pahemmin ja asiakin hoitunee. Joskus vaan jotain sattuu, kun paljon on liikenteessä. Täytyypä varoa mustia jäitä, onneksi ei enää tartte aamuvarhaisella lähteä mihkään, silloinhan niitä jäitä on.
  Turvallisia kilometrejä Sinulle/Teille.

  VastaaPoista
 2. Joo,eiköhän näistä rahalla. Hurjat hinta erot osilla jos ne laitetaan suoraan uuteen autoon tahi jälkeenpäin varaosana,lasi maksaa näin jälkikäteen 1805,00 ekee. Mustaa jäätä on kyll illallaki ja päivisinkin joskus varjopaikoissa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että oli rehti kaataja joka myönsi tekonsa. Ainahan tuollainen harmittaa vaikka rahalla selviäisikin, niin aiheuttaa se vaan turhaa asiointia (varsinkin kun ei ole oma vika)
  Musta jää ilmaantuu silloin kun sitä vähiten odottaa, niinkuin sanot, äkillisesti varjopaikoilla jne.

  VastaaPoista
 4. Rekan kanssa voi olla isotkin rahat pelissä. Turvallista matkaa ja hyviä kanssa-autoilijoita!

  VastaaPoista