lauantai 9. lokakuuta 2010

Kesä loppuuuuuuu

Taas kesä loppuu , olipa lyhyt. Sateet , pimeet ja liukkaat kelit on taas edessä.
Oishan se mukava kun nuo kanssa autoilijat hoxais kans tuleman ja huomioisivat kelin , meidänkin kannalta. Ei oo mukavia nuo yllärit liikenteessä kuten viime viikolla . Mies mersussaan poistumassa huoltoasemalta rampissa josta ajo oikeus vain oikealle. Mutta , mesen asento hieman outo ajatellen mihin pitäis mennä. Skarppina nyt,,,, ja siitähän se s-tana lähtee , vasemmalle, keltaisten viivojen yli vastakarvaan ja suoraan eteen. Jarrut pohjaan , kivaa, täys kuorma päällä, noin 60 tonnii koko höskä. Ei pysähdy,s-tana, tee jotain , käännä, kaatuuko, kerkeekö väistää , kuis käy ? Kädet käy kuin tynnyrinpesijällä , vielä kerkee käsi myös alppitorvelle ja helvetinmoinen meteli alkaa. Huh , selvittiin , taas tälläkin kertaa. Jos viel polttas nii nortti syttys. Kotia kohti. Nyt alas ohjaamosta
ja muille: ajelkaa ajatellen. Moro

6 kommenttia:

 1. mä näin joku aika sitten lammilla, kun pikkuauto lähti pihatieltä vasemmalle - suoraan vastaantulevan bussin edestä. siinäkin ison auton kuljettaja oli hereillä.

  VastaaPoista
 2. Täytyypi ajella mökille hakemaan talvirenkaat, ettei jää viime tippaan.
  Ajelehan varovasti Juppe kun liikenteessä liikkuu kaikenkarvaiset hörhelöt!

  VastaaPoista
 3. "Enkeleitä, onko heitä"...laulun sanoin..he siis turvatkoon matkaasi...skarppina olosi ja muiden liikenteessä olevien varovaisuus myös.

  VastaaPoista
 4. Turvallisia matkoja Sinulle jupe. Ihmiset hölmöilevät ja tekevät myös arviointivirheitä muusta nyt puhumattakaan, joten on joskus ihme ettei käy hullummin, vaikka rautainen ammattitaito voi tietenkin pelastaa usein..

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia enkelit,,, oho ,eiku naiset, lipsahti vähän. No enkelit matkassa on turvallisempaa ja ei tarvi pamlaa yksin kun kuuntelevat et mitäs toi jupeta taas juputtaa,,,,

  VastaaPoista
 6. Nyt tulee kohta ne liukkaat kelit ja liikenne on täynnä niitä pölvästi eteensyöksyjiä, rampilta kylkeen ajavia, kutka luulee, että heillä on ajo-oikeus, ja jotka ei muista, että liukkaalla kelillä ei niin vaan jarrutellakaan. Saatpa nähdä taas ne talven enkat kolarimääräissä, kun ensilunta ja jäätä on kunnolla. Aja sinä jupeta-poika maltti kaulassa, ja ..enkeleitä sulle hytti pullolleen.. siis semmosia suojelusenkeleitä. Kuten nytkin sulla oli tuossa tilanteessa, jonka kerroit. Inhoja ihmisiä rateissaan.

  VastaaPoista