perjantai 22. lokakuuta 2010

Pannu testi ?

Näläkä , mitähä söis ? Pikku sipuli pieniks,muuan herkkusieni pieniks, porkkana ohuiks siivuiks(o-1/2mm) tomaatti paloiks ja pari minitomskua kans, ja kaikki kuumaan pannuun. Hetken päästä pekonipalaset sekaan ja hämmentää. Vähä voita lisää, loraus ketchuppia ja vettä. Mausteita maun mukaan ja tiete kanelia hyppysellinen. Raivataan reunaan tila ja nakataan kananmuna paistumaan, ilman kuoria. Virrat veks , kansi päälle ja antaa hetke hautua. Ja eiku syömään.
Hih , eikä tullu ees ähkyä. Sontimus , viel pitää mennä hetkeks töihi,aargh.
Nyt alas ohjaamosta ja muille: ajellaan ajatellen. Moro

9 kommenttia:

 1. Oleellinen huomio; Ilman kuoria! Pekonin vaihdan mieluusti kylmäsavuloheen! Njam, niin sun omas kuin mun, sovitettuina oikeille soittimille.

  VastaaPoista
 2. Mulla on toi sienisoossi just valmis ja omatekemät jauhelihapihvit otan kohta uunista.Ihan vaan gurmeeruokia taiteilevien lasteni iloksi,toivomuksesta mutsin tekemää perusruokaa.Voi olla,että,maistelen itsekin:)

  VastaaPoista
 3. mä ostin juuri suppilovahveroita, salaattiaineksia, ohraleipää, ranskalaista "suolavoita" ja kylmäsavulohta...menee aluks voileivän teoks!

  VastaaPoista
 4. ja pidot senkus paranoo , kylmäsavua,sienisoossia , vahveroita ,suolavoita, njam. Vaakan neula suorastaan ryntää ylöspäin vaikken mitää oo ottanu,,,,, vielä

  VastaaPoista
 5. No enää ei ole näläkä eikä vilu? Jano????:)

  VastaaPoista
 6. taitaa olla hyvä pannu se uusi.

  tänään on keskiviikko,
  enää huominen välissä...!

  VastaaPoista
 7. Juu , himskatin hyvä ,voilaa. Yks vaivane yö ?

  VastaaPoista
 8. Näi o, mustis. Ee oo näläkä eekä vilu ja janoki lähtee juopottelemalla , eeku juomalla ,,,,

  VastaaPoista
 9. Baarissa kassa kysyi asiakkaalta: Päivän pannu? Asiakas vastaa: En oo, mutta yön ryypänny.

  VastaaPoista