Näläkä , mitähä söis ? Pikku sipuli pieniks,muuan herkkusieni pieniks, porkkana ohuiks siivuiks(o-1/2mm) tomaatti paloiks ja pari minitomskua kans, ja kaikki kuumaan pannuun. Hetken päästä pekonipalaset sekaan ja hämmentää. Vähä voita lisää, loraus ketchuppia ja vettä. Mausteita maun mukaan ja tiete kanelia hyppysellinen. Raivataan reunaan tila ja nakataan kananmuna paistumaan, ilman kuoria. Virrat veks , kansi päälle ja antaa hetke hautua. Ja eiku syömään.
Hih , eikä tullu ees ähkyä. Sontimus , viel pitää mennä hetkeks töihi,aargh.
Nyt alas ohjaamosta ja muille: ajellaan ajatellen. Moro
Oleellinen huomio; Ilman kuoria! Pekonin vaihdan mieluusti kylmäsavuloheen! Njam, niin sun omas kuin mun, sovitettuina oikeille soittimille.
VastaaPoistaMulla on toi sienisoossi just valmis ja omatekemät jauhelihapihvit otan kohta uunista.Ihan vaan gurmeeruokia taiteilevien lasteni iloksi,toivomuksesta mutsin tekemää perusruokaa.Voi olla,että,maistelen itsekin:)
VastaaPoistamä ostin juuri suppilovahveroita, salaattiaineksia, ohraleipää, ranskalaista "suolavoita" ja kylmäsavulohta...menee aluks voileivän teoks!
VastaaPoistaja pidot senkus paranoo , kylmäsavua,sienisoossia , vahveroita ,suolavoita, njam. Vaakan neula suorastaan ryntää ylöspäin vaikken mitää oo ottanu,,,,, vielä
VastaaPoistaNo enää ei ole näläkä eikä vilu? Jano????:)
VastaaPoistataitaa olla hyvä pannu se uusi.
VastaaPoistatänään on keskiviikko,
enää huominen välissä...!
Juu , himskatin hyvä ,voilaa. Yks vaivane yö ?
VastaaPoistaNäi o, mustis. Ee oo näläkä eekä vilu ja janoki lähtee juopottelemalla , eeku juomalla ,,,,
VastaaPoistaBaarissa kassa kysyi asiakkaalta: Päivän pannu? Asiakas vastaa: En oo, mutta yön ryypänny.
VastaaPoista