sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hellurei pitkästä aikaa. Ei mitään uutta blogirintamalla ? Itellä liki kaikki uutta ja ihmeellistä , paitsi kamu. Asunnot , autot ja mopot sitten viime kirjootuksen. Iso valkoinen vaihtunut isompaan keltaiseen. Mukavata , jännityksen täyteistä syksyn jatkoa to everypati :)

15 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Ja onnea uudelle autolle tässäkin vielä! On se vain niin upee ja magee...! Mut eiks vaan kamukin oo edelleen ihmeellinen vaikkei nin uusi olekaan !??

  VastaaPoista
 2. Mitä sitä kamua vaihtamaan, kun se on sellainen kestoihmeellinen. Ei se takuulla vaihdossa paranisi. Mutta onnea kaikille muille uudeille, eritoten tuolle upealle isouusikeltaiselle. Syksyn värinöitä sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä , tiä mitä vaihosa sais, hih . Kiitoksia ,värinöidään :)

   Poista
 3. Vautsi, sanoo tää vanha naisihminen. Kuinkahan korkealle maasta se kamu joutuu kiipeämään, on kiva työntää peffasta, vai mitä;) Kivoja reissuja teille tässä ihan uudessa ihanuudessa. (Itse Ihanuus on vanha, hihhih!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanaha , heh. Joo ,kyl kamu joutuu nousee liki 2 metriin , joten kohteliaana aukaisen oven ja seuraan katseella, tarvittaessa vähä pyyläten. Musta ei saa vanhaa tekemälläkää , mitä ny joskus hengästyy vähä :)

   Poista
 4. Ketterä on vielä kamusi! Muistuttaisin parista viisaudesta, joiden alkuperää en suurin surminkaan tiedä:
  - "Jos se on ehjä, älä korjaa sitä"
  - "Toimivaa on turha vaihtaa uuteen"

  Ja lopuksi itse lanseeraamani 13. käsky. Piä se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos matkaan aikoo häätyy ollakin :) Ehjää vois yrittää parannella , ehkä ? Alko tuo vanha "kirves" olla jo huonos teräs .Josko tuo pitelemäti pysys , jos hermot kestää miun oikkuja :) Hauskaa syssyä Annalle

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Komia on isompi keltanen, pitkää ikää ja kestämistä molemmille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sisälläki tilaa elää, yritämme kestää :)

   Poista
 7. Hyvä se on välillä uusia noita kulukuneuvoja, ettei jää välille, niinku me on tänä kesänä pari kertaa "pysähtyny" noilla vanahoilla romuskoilla (täytyy varmaan kohta silittää niitä, etteivät loukkaannu:D)
  Kommee on toi sun kulukuneuvos, turvallisia matkoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellon kaa ku liikkuu (aikataulut) ni ei paljo ylimääräsiä seisakkeja kestä tulla :) Kiitoksia ,harkiten matkattaan ,,,

   Poista
 8. huikee keltainen varvastuomarilla:)) Keltainen vaara, sillä on nyt uusi merkitys.. Hyväää värikästä syksyä molempien varpaille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih , tää mikää vaara kellekää :) Mukavata syssyä sullekin ,,,

   Poista