lauantai 2. helmikuuta 2013

hu huu ,,,

Voe rähmä ku tää talvi tuntuu taas piiiitkältä,,, tulis jo kesä,,, Onnex nuo päivät jo kuite pitenee, joten taitaa se kesä tullakin.

8 kommenttia:

 1. Elä sie hättäile, jo kolmen kuukauen päästä on vaputkin jo juotu. Ja pääset ajaan kahella pyörällä, etkä tartte niin kamalasti montaa pyörää alles. Ja linnutki huutaa nii ettei saa nukutuks :DDD

  VastaaPoista
 2. Huhuu, herra HUU! Kukas se täällä leikkii lintulookkia? Kaikella on aikansa ja jatkuisi vain pitkään tämä talvi, minä tykkään, kun ei ole enää pimeyttä:)

  Pudottapa se muru joskus siihen 8-tien varteen (vai miten se reitti nyt menikään) niin minä käyn sen poimimassa sitten talteen:)

  VastaaPoista
 3. Älä ole liian varma siitä! Kesä voi olla suuri pettymys - yhtä kylmä ja sateinen kuin viime vuonna. Olet kai kuullut ilmastonmuutoksesta! ;)

  VastaaPoista
 4. HuHuHuHuuuuuuu

  Kyllä se kesä tulee! Ja ensi kesä onkin sitten tosi hieno huolimatta Milenan manauksista! ;)

  VastaaPoista
 5. Hu huu hu huu... huuu hu huuuuuuu.
  huhuja on kaikenlaisia, enskesännä sataa räntää ja on vähän pakkasta:)) hu huu...huh.huh.. jos se ilmastonmuutos oikee äityy.huhuuuuuuu..

  VastaaPoista
 6. hu-huu! nyt vast kuulin huhuilut...vaikka jotai olin jo näkevinänikin :)
  mutta mistä ihmeen murusta tuo mustis puhuu?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainii se asia jäi! näin eilen jo wingin moottoritiellä, tai luulen et se oli wingi kun näin vast kohdalla - ja sillä oli vaalea sivuvaunu! kovin oli kuraista kyytiä sillä tiellä...

   Poista