lauantai 4. joulukuuta 2010

Tyhjäkäyntiä ?

Aamusta tuntui et virtaa ja voimaa ois vaik kui pal. Jos ois ollu maas ja taivaas kahvat ,nii ois vetäny ne vaik vierekkäin. "Pakolliset" hommat ku sai tehtyä ja syökästyä ni jopa alko letasee. Voi rähmän käkkylä , aina ei voi voittaa , ei ees joka päivä.
Noh, katotaan josko jostaki apuvirtaa viel tälle päivälle.
Nyt alas ohjaamosta ja muille : ajellaan ajatellen. Moro

7 kommenttia:

 1. Hassu ajatus nuo kahvat, oliskin. Mua on letassu koko päivän, letaskoon vaan, tekee hyvää joka solulle. Jokaiselle meistä.

  VastaaPoista
 2. Varovasti ajellaan, täällä on ollut huonot kelit, hyvin kuitenkin selvinnyt.

  VastaaPoista
 3. kai sitä voi tyhjäkäyntiäkin joku päivä joskus olla :) nyt oot kummiskin taas täyttä häkää duunaamassa jotain kattoa tai autoa korjaamassa...

  VastaaPoista
 4. Kun olin eken kerran Hangossa mukana,juututtiin vastasataneeseen lumeen eikä volvo lähtenyt käyntiin.Fifksunfiksu naiskuski veti meidät liikkeelle pasilan shellillä.Oli sittemmin lähtenyt opiskelemaan kai logistiikka-insinööriksi.Hyviä logistisia operaatioita sinne.

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää itsepäisyyspäivää vain Jupetalle, vai vielä maailmassa kahva, kylläpä sitä nyt isotellaan.. mutta, mikäpä siinä jos sille tuntuu, mitäänhän ei saa jos ei yritä? Voimaa ja vahvuutta ei voita mikään...

  VastaaPoista
 6. Hyvää joulua ja Onnellista Uutta VUotta.. aikku hiljenee

  VastaaPoista
 7. TODELLISTA TYHJÄKÄYNTIÄ TÄÄLLÄ, JUPEEEEEEEEEEE!!!!

  VastaaPoista