sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Touhun päivä

Pitkästä aikaa sai väsytettyä itsensä vaikka virtaa oli niin pal että off-kytkin löyty vasta puole yön jälkee.
Aamusta autohallille ja isovalkoinen siellä odotti rapsutusta ja tuhahteli kun aloinkin hinkkaamaan pikkumustaa eli kotiloa (h-auto), pitkästä aikaa suursiivous ,pesu ja vahaus sekä sisältä lasien pesu ja imurointi. Sitten "lakimääräinen"ruokatauko. Koti pihalla känny soi ja hyvä ystävä kyselee päiväni ohjelmaa,oli poikani kaa liikkeellä tai pysähtynenä kun autonsa teki stopin. Voisivatko hinata sen hallille korjuuta varte.Niin tekivät ja kun olin syönyt niin sinne itekin. Oli Chevy ruikkinu automaati öljyt pihalle. Käytin ison valkoisen ulkona ja poijat roudas sen montun perälle ja minä ison jatkoks.Pojat tutkimaan sitä, ja ison valkoisen harmiks aloinkin mopon putsaamisen. Ja sit ison kimppuun, kaikenlaista pientä oli taas kertynyt tai oottanu  ku ei joka risahuksen takia viitti halliin tuupata.Ledivalojen vaihtoa(juotosliitokset),pakkivalojen siirtoa paremman valaistuksen saamiseksi(syksy ja pimiä tuloo)pientä hitsiä ja muuta entraamista. Kuormaliinat valmiiks paikalleen huomista lastia varten . Petikamppeiden vaihtoa ja sit tuliki jo iltahämy ja pojatkin saivat Chevyn valmiiks joten kotialähön aika. Tällepäivää jäi vielä lasien pesu sisältä. Sitten oltas iskussa uutta viikkoa varten. Moro ,,,

6 kommenttia:

 1. Hyvä sinä......mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. ollaanpas siel oltu ahkeria! vai oisko niin, että kun ei ollut ketään eikä mitään - tuota, taisiis...siis tuota vihdoin on ollut aikaa hoitaa kulkuvälineitä! upeeta...mahtaa ne nyt kilvan kiiltää, mopot ja isot ja pienet :)

  VastaaPoista
 3. Katteeks käyp, ku kerkeät omiaki hommii tekkee...heh

  VastaaPoista
 4. nii kiiltääki , tt
  järjestelykysymys , Gandalf, jatketaan päivää jos ei muute, tahi tehää myöhemmin, mul o lupa siihenki, heh heh

  VastaaPoista
 5. Hyvää viikkoa Sinulle Jupe, kaikki me ehditään myös omia hommia tekemään, jos vain jaetaan aika oikein tietää yhensortin ruustinna:)

  VastaaPoista