lauantai 2. helmikuuta 2013

hu huu ,,,

Voe rähmä ku tää talvi tuntuu taas piiiitkältä,,, tulis jo kesä,,, Onnex nuo päivät jo kuite pitenee, joten taitaa se kesä tullakin.

8 kommenttia:

  1. Elä sie hättäile, jo kolmen kuukauen päästä on vaputkin jo juotu. Ja pääset ajaan kahella pyörällä, etkä tartte niin kamalasti montaa pyörää alles. Ja linnutki huutaa nii ettei saa nukutuks :DDD

    VastaaPoista
  2. Huhuu, herra HUU! Kukas se täällä leikkii lintulookkia? Kaikella on aikansa ja jatkuisi vain pitkään tämä talvi, minä tykkään, kun ei ole enää pimeyttä:)

    Pudottapa se muru joskus siihen 8-tien varteen (vai miten se reitti nyt menikään) niin minä käyn sen poimimassa sitten talteen:)

    VastaaPoista
  3. Älä ole liian varma siitä! Kesä voi olla suuri pettymys - yhtä kylmä ja sateinen kuin viime vuonna. Olet kai kuullut ilmastonmuutoksesta! ;)

    VastaaPoista
  4. HuHuHuHuuuuuuu

    Kyllä se kesä tulee! Ja ensi kesä onkin sitten tosi hieno huolimatta Milenan manauksista! ;)

    VastaaPoista
  5. Hu huu hu huu... huuu hu huuuuuuu.
    huhuja on kaikenlaisia, enskesännä sataa räntää ja on vähän pakkasta:)) hu huu...huh.huh.. jos se ilmastonmuutos oikee äityy.huhuuuuuuu..

    VastaaPoista
  6. hu-huu! nyt vast kuulin huhuilut...vaikka jotai olin jo näkevinänikin :)
    mutta mistä ihmeen murusta tuo mustis puhuu?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainii se asia jäi! näin eilen jo wingin moottoritiellä, tai luulen et se oli wingi kun näin vast kohdalla - ja sillä oli vaalea sivuvaunu! kovin oli kuraista kyytiä sillä tiellä...

      Poista